Happiness en zomerhits op Radio Aalsmeer

Vanavond staan happiness en zomerhits centraal in de uitzendingen 'Echt Esther' en 'Aalsmeer by Night'. Tussen 19.00 en 20.00 uur hoor je alles over yoga en daarna is het tijd voor een Summer 80's Party.
 
Gratis beachyogales winnen
Happiness is het sleutelwoord in ‘Echt Esther’. Te gast is Esther Schippers, want zij zet zich met haar mobiele yogastudio in voor het vergroten van jouw ‘happiness’-gevoel. Ze vertelt over ademhalingsoefeningen, het belang van lenigheid bij yoga en wat de waarde is van het aangeven van grenzen.
 
Speciaal voor de luisteraars van Radio Aalsmeer heeft Schippers een prijsvraag bedacht, met als prijs samen met een vriend of vriendin gratis meedoen aan een beachyogales. Op welke stranden in Nederland geeft zij dit jaar yogales? Mail je antwoord naar esther@radioaalsmeer.nl. De winnaar wordt donderdag tussen 19:00 en 20:00 live bekend gemaakt in de uitzending.
 
‘Aalsmeer by Night’ 
Deze eerste donderdag van augustus twee keer zo lang 'Aalsmeer by Night'. Om 20.00 uur begint de twee uur durende Summer 80's Party. Vorige week was er al de Summer 70's Party, deze week zijn de lekkerste zomerhits uit de jaren ‘80 aan de beurt.
 
Presentator Meindert van der Zwaard duikt diep terug in de zomertijd van pop, dance en disco uit de periode 1980-1989 en draait de meest zomerse Eighties Summerhits.
 
Vervolgens is vanaf 22.00 uur de reguliere uitzending van 'Aalsmeer by Night' te horen. Met onder andere de vaste programma-items 'De Nederlandse Top 10', 'Oud & Nieuw' en 'Aalsmeer Easy'.

Geen reacties

Add a Comment