Jeroen Spitzenberger gestrikt voor openen Oosterbad

Komende zaterdag om 13:00 uur wordt het 89e zwemseizoen van het Oosterbad feestelijk ingeluid met het hijsen van de vlag. Voor deze ceremonie heeft de organisatie niemand minder dan Jeroen Spitzenberger weten te strikken.

Spitzenberger is als acteur onder meer bekend van de hitserie ‘Divorce’, maar speelt ook in tal van speelfilms. De in Amstelveen woonachtige BN-er is een regelmatige bezoeker van het zwembad aan de Jac.Takkade en heeft toegezegd graag mee te werken aan de seizoensopening.

Er is in de afgelopen maand hard gewerkt om het zwembad weer zomerklaar te maken. Zo is onder meer het aangezicht van het bad totaal vernieuwd.

De openingstijden in mei zijn elke dag van 13:00 tot 17:00 uur. De tien eerste zwemmers van het seizoen krijgen een traktatie.

Behalve losse kaartverkoop is het ook mogelijk om een abonnement te nemen op het seizoen. Deze zijn met korting verkrijgbaar in de voorverkoop. Kinderen opgeven voor zwemles of informatie daarover krijgen, is zaterdag mogelijk bij de zwembadleiding.

Het Oosterbad hoopt weer op een prachtig nieuw seizoen met alle bekende evenementen zoals onder meer de zwemvierdaagse en het waterpolotoernooi. Al het actuele nieuws is terug te vinden op de vernieuwde website van het bad.

Foto: (boven) vanaf zaterdag kan de hoge duikplank weer gebruikt worden (Foto archief AV). Onder: affiche van 'Divorce' waarin Jeroen Spitzenberger acteert.

(advertentie)

Geen reacties

Add a Comment