Waar haalt Aalsmeerder nieuws vandaan?

Hoe komen Aalsmeerders aan hun lokale informatie? Halen ze hun lokale nieuws uit de kranten of kijken ze regelmatig op AalsmeerVandaag? Kennen ze en luisteren ze naar Radio Aalsmeer? Hoe zit het met Kudelstaart, geldt daar hetzelfde? En is er behoefte aan een TV-kanaal met lokale nieuwsberichten en live sportwedstrijden?

Naar onder andere die antwoorden wordt door middel van een mediaonderzoek gezocht. In de verschillende winkelcentra kunt u de komende periode enquêteurs van Zethof Communicatie tegenkomen die u vragen gaan stellen over de lokale media.

Online enquète
Er is ook een online enquête die ingevuld kan worden. De onderzoekers hopen dat veel mensen de vragenlijst in willen vullen. 

Gemeente Aalsmeer neemt regelmatig in haar gemeentepeiling een aantal vragen op over de lokale media, maar het wordt weer tijd voor een uitgebreider onderzoek. De ontwikkelingen in de media blijven niet stil staan. Zo heeft bijvoorbeeld Radio Aalsmeer de laatste jaren een professionaliseringsslag doorgemaakt, maar is dat ook te merken in het luistergedrag?

Binnenkort meer over de resultaten.

(advertentie)

 

 

 

 

Geen reacties

Add a Comment