Moeder van het jaar in het zonnetje gezet

In de zeer toepasselijke ambiance van de Geraniummarkt werd Trees Fangmann-Berk afgelopen zaterdag in de bloemetjes en het zonnetje gezet. Organisator van de markt, KMTP Groei en Bloei kiest traditioneel de Moeder van het Jaar.

Met Moederdag in het verschiet een geste die in goede aarde viel bij de 82 jarige  Trees. Vorige maand werd het haar al medegedeeld dus een donderslag bij heldere hemel was het niet meer. Maar dat maakte de feestelijkheid van het moment niet minder. Omringd door kinderen, kleinkinderen en bekenden werd de krasse dame door Miekje Hoffscholte-Spoelder toegesproken. Bloemrijke en lovende woorden strooide Hoffscholte over haar uit. Zo noemde ze Trees Fangmann onder meer een voorbeeld voor velen. "Ze blijft ondanks haar hoge leeftijd niet in haar eigen kringetje maar is nog volop actief als vrijwilliger. Bijvoorbeeld in zorgcentrum 't Kloosterhof."

Een uitbundig boeket, een klaterend applaus van de aanwezigen en zoenen van haar dierbaren volgde na deze toespraak. Op dat moment liet ook de die dag verder weinig zichtbare zon zich zien om eveneens hulde te brengen aan deze bijzondere moeder.

Klik hier voor het interview dat AalsmeerVandaag eerder met Trees Fangmann-Berk had.

Foto: Trees Fangmann met bloemen tussen Miekje Hoffscholte en voorzitter van de KMTP Wim van Vliet. Foto's Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van het Flowerfestival.

Geen reacties

Add a Comment