Wethouder Verburg lanceert ‘Ongehinderd’

Donderdag 5 oktober heeft Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg de website van 'Ongehinderd' in gebruik genomen. Deze website richt zich op de toegankelijk van gebouwen voor mensen met een beperking. De gemeente is namelijk nieuw opgenomen in deze app. Hij deed dit samen met Gerard de Nooij, Oprichter en directeur van Ongehinderd. Ook werd uitleg geven over de site en de app.
 
Wethouder Verburg: “Ongehinderd zet zich in voor een toegankelijk Nederland. Met de gratis Ongehinderd App en website kunnen mensen met een beperking precies zien welke locaties toegankelijk zijn en welke voorzieningen deze bieden."
 
Winactie
Wie kans wil maken op een leuk en ongehinderd avondje uit, kan meedoen aan de prijsvraag. De prijs gaat naar diegene die in oktober de meeste beoordelingen van locaties in Aalsmeer plaatst. Je kunt een beoordeling plaatsen in de Ongehinderd app/website via www.ongehinderd.nl. Dan maak je kans op een dinerbon van het van ‘Het Wapen van Aalsmeer’.

Foto: Wethouder Zorg en Welzijn Ad Verburg samen met directeur van Ongehinderd Gerard de Nooij om de website en app te lanceren (foto gemeente) 

(advertentie)

Geen reacties

Add a Comment