Auto’s oprit Jac. P. Thijsselaan gestolen

Vannacht zijn bij het echtpaar Mersie-Baarse maar liefst twee auto’s gestolen van hun oprit aan de Jac. P. Thijsselaan. Het betreft een zilvergrijze Seat Leon met kenteken 67-XX-SP en een zwarte Volkswagen Polo met kenteken RX-RF-36.

In één van de auto’s lag ook een portemonnee met onder andere een pinpas, rijbewijs en paspoort van Caroline Baarse-Mersie. En ook de kinderwagen en maxi cosi zaten in de Seat en zijn dus weg.

Gepind in Zandvoort
Stephan Mersie werkt bij de vrijwillige brandweer en had afgelopen nacht een uitruk. Mogelijk is hij toen de sleutels verloren, want die zijn spoorloos. Dit is echter niet bewezen.

Na aangifte bleek dat er met een pinpas contactloos is betaald in Zandvoort om 03.00 uur. De dieven zijn daar dus geweest.

Getuigen gezocht
De gedupeerden plaatsten op Facebook een oproep of er iemand is die iets heeft gezien en het verzoek om uit te kijken naar de auto’s. Beide auto’s hebben een brandweerbordje achter de voorruit.

Update 3 augustus
De Volkswagen Polo is inmiddels teruggevonden. Hij stond geparkeerd in de Parklaan in Aalsmeer. Van de Seat Leon en de daarin liggende spullen ontbreekt helaas nog ieder spoor.

Foto's: De auto's op de oprit aan de Jac. P. Thijsselaan (Caroline Baarse-Mersie)

Geen reacties

Add a Comment