Het water op met handhaving

De gemeente Aalsmeer geeft een kijkje achter de schermen bij het werk van de handhavers op de Westeinderplassen. Wat doen zij zoal om iedereen prettig te laten recreëren op de Aalsmeerse wateren?

Deze zomer laten ze dit in een videoserie zien. De handhavers zorgen samen met de andere gebruikers voor een veilige, schone en plezierige situatie op en rond de Westeinder.

In gesprek met
In het eerste Youtube-filmpje zijn handhavers Remco en Johan in gesprek met havenmeester en rondvaartbooteigenaar Henk van Leeuwen tegen die wil weten wat ze aan hardvaarders doen.

Ton Nisters van de grootste vereniging Vislust van Aalsmeer vertelt in het tweede filmpje waarom hij blij is met de handhavers die ervoor zorgen dat er rustig gevist kan worden in Aalsmeer.

Overlast
De gemeente roept mensen op om overlast en zaken die niet in de haak zijn te melden op de website van de gemeente of te bellen met 0297-387575.

Foto's: Handhavers op de Westeinderplassen en in gesprek met Henk van Leeuwen (foto's uit Youtube-filmpjes gemeente Aalsmeer)
 

Geen reacties

Add a Comment