Foto 154: verzin en win

We krijgen wel eens de vraag of de 'verzin en win-foto' niet de hele week op de voorpagina kan blijven staan. Dan hoeft er niet steeds terug gebladerd te worden. En uit het oog is toch ook een beetje uit het hart. Een aardige suggestie, maar technisch heeft het wat haken en ogen. Mogelijk komt het er een keer van. Tot die tijd geven we een tip om de foto makkelijk en snel op het scherm te krijgen. Vult u deze week in de zoekbalk rechtsboven 'foto 154' in, en de opgave popt tevoorschijn.

De honden Boas en Mini (zo heten ze echt) hadden elkaar heel wat te vertellen deze week. Het 'rendez-vous-tje' tussen de twee liep gelukkig goed af. Beide honden vervolgden hierna hun wandeling door het Hornmeerpark. De tussenkomst van Mini's baasje was niet eens echt nodig.

De prijs, twee heerlijke BudgetBroodjes naar keuze, gaat wat ons betreft naar Yvonne Rip met: 'Dit is Kruimel. Vlak voordat hij verdween...'

De nieuwe opgave kwam slechts honderd meter verder tot stand. Op het kunstgras speelde FC Aalsmeer vorige week de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Zwaluwen'30. Halverwege de eerste helft gebeurde er iets tussen aanvoerder Calvin Koster en zijn tegenstander. Wat dat precies was en wat daarbij gezegd werd? Het woord is zoals gebruikelijk weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

16 Reacties

Add a Comment