Vrolijke sokkendag bij dag 2 schoolvoetbal

(bevat filmpje)De tweede dag van het schoolvoetbaltoernooi kenmerkte zich door het hoge gehalte vrolijk gekleurde sokken. Met name bij de vrouwelijke deelnemers dan, de jongens houden het alleen bij kleurtjes als het gaat om de schoenen. De vonken vlogen er af op deze 'ladies day'.

De omstandigheden waren prima. Misschien zelfs een beetje te warm. De drukkende temperatuur in combinatie met de inspanningen, maakte de haren kletsnat en de gezichten vuurrood.

Parkeerprobleem slim opgelost
Volgens de organisatie liep alles deze dag weer op rolletjes. Om extra ruimte voor fietsen te creëren was er een deel van het hek verwijderd zodat er van het trapveldje aan de voorkant van het complex gebruik kon worden gemaakt. Nog slimmer was het voormalige trainingsveld bij De Bok toegankelijk te maken voor auto's. Daarmee lijkt het parkeerprobleem compleet opgelost te zijn. Verkeersregelaars leiden de stroom vriendelijk maar streng in goede banen.

Vanmiddag groep 4
Vanmiddag is het de beurt aan de groepen 4 van de verschillende scholen. Zowel de jongens als de meiden spelen op één middag een compleet toernooi. Zoals het er nu naar uitziet beloven het opnieuw verhitte wedstrijden te worden. En vanavond zijn de overige groepen aan de beurt voor hun tweede deel van het toernooi. Er zal alles op alles gezet moeten worden om plaatsing voor de finalepoules op vrijdag af te dwingen.

Foto's en film Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advetrentie van Outlet Homedezign.

(advertentie)

2 Reacties

Add a Comment