Internetbureau Rick Burgers

'Wij maken websites online vindbaar'

Tegenwoordig heeft ieder bedrijf een website. De een wat strakker dan de ander, maar een website is in deze tijd voor vrijwel ieder bedrijf een must. Echter, hoe zorg je ervoor dat net jouw bedrijf online te vinden is op internet? Bij dit proces ondersteunt Internetbureau Rick Burgers allerlei bedrijven, zowel lokale ondernemers als het MKB en grote bedrijven.

Het jonge bedrijf aan de Hornweg in Aalsmeer is gespecialiseerd in dienstverlening binnen de internetbranche. Het internetbureau focust zich met name op het optimaliseren van websites van klanten waardoor zij online beter gevonden zullen worden. Het is mogelijk om met een bestaande website of webshop te starten met de zoekmachine-optimalisatie en linkbuilding, maar het bureau biedt ondernemers en bedrijven ook een totaalpakket aan. Dit pakket zal naast het optimalisatieproces voor zoekmachines ook bestaan uit het ontwikkelen en ontwerpen van een website.

Transparante dienstverlening
Rick en Davy zijn de experts die ervoor zorgen dat bedrijven online vindbaar zijn. Het bedrijf wil zoekmachinemarketing toegankelijk maken voor iedereen. Je kunt namelijk verschillende abonnementsvormen afnemen, gericht op kleine en grote budgetten. Daarnaast is het ook mogelijk om een aanpak op maat te ontvangen. “We ontvangen hele positieve berichten van huidige klanten. Het merendeel van de klanten is tevreden met de resultaten, onze tarieven en de service die wij verlenen.”

Ze delen via de Cloud hun werkzaamheden met de klant zodat deze op elk moment kunnen worden ingezien. Door deze werkwijze zijn ze heel transparant naar de klant toe. Met name de service is hun grote kracht. Er wordt meegedacht en betrokkenheid getoond en ze zorgen ervoor dat hun mailbox altijd leeg is aan het eind van de dag.

Ontstaan uit hobby
Het internetbureau is ontstaan uit een hobby. Na een stage is de Kudelstaarter Burgers zijn bedrijf uit gaan bouwen vanuit zijn eigen netwerk. Inmiddels hebben veel bedrijven, waaronder ook ondernemers met een webshop, de weg naar het bedrijf gevonden. Het dynamische bedrijf binnen de onlinemarketingbranche ziet de toekomst positief tegemoet en verwacht mede dankzij de verschuiving van offline naar online snel te kunnen groeien.

Internetbureau Rick Burgers
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
Tel: 085-3030244

email: info@rickburgers.nl
www.rickburgers.nl