Nails Education Studio

'Opleidingen en nagelbehandelingen'

Altijd al zelf nagelbehandelingen willen doen zoals manicure, kunstnagels of gel lakken? Dan kunt u in Aalsmeer een opleiding tot nagelstyliste volgen bij Nails Education Studio. Het bedrijf is gevestigd aan de Hugo de Vriesstraat 42, samen met Karin Rijkaard Nutrition & Lifestyle en Rani’s Beauty Salon.

Een opleiding tot nagelstyliste is ideaal als aanvulling op diverse beroepen in de schoonheidsbranche zoals kapper, schoonheidsspecialiste of pedicure. Maar het is ook een perfecte opleiding om snel zelfstandig mee aan de slag te kunnen in de vorm van een eigen studio aan huis of ‘tafelhuur’ in een bestaande zaak. Er zijn vele mogelijkheden om als nagelstyliste aan de slag te kunnen.

Opleidingen en nagelbehandelingen
Nails Education Studio biedt vier opleidingen aan, namelijk manicure, gelnagels, acrylnagels en allround nagelstyling. Daarnaast worden er regelmatig eendaagse workshops gegeven, zoals nagels lakken, nailart, perfectietrainingen en meer. De opleidingen zijn kleinschalig, maximaal drie cursisten per keer. Verder kunt u oefenen met de producten van de studio en plant u het tijdstip van de lessen in overleg in. Dit kan van maandag t/m woensdag van 9-21 uur en op donderdag van 18-21 uur. De workshops zijn meestal op zondag en worden van te voren aangekondigd op de website.

Naast opleidingen op het gebied van nagelstyling kunt u er ook terecht voor nagelbehandelingen op afspraak, het inkopen van nagelproducten en begeleiding bij het opzetten van uw nagelstudio. Eigenaar en opleider bij Nails Education Studio is Karin Rijkaard. Met een loopbaan van bijna veertien jaar als nagelstyliste in de beautybranche heeft zij haar ervaring samengebundeld tot een nagel- en opleidingstudio waar de focus ligt op persoonlijke aandacht en coaching/begeleiding. Ook na het behalen van het certificaat.

Ga voor meer informatie naar haar website en Facebookpagina.

Nails Education Studio
Hugo de Vriesstraat 42
1431 KB Aalsmeer
06-25061016