Aftellen naar Veiling Kudelstaart voor Kudelstaart met nieuwe website

Het aftellen is begonnen voor de veiling Kudelstaart voor Kudelstaart.  Want over minder dan drie weken gaan de deuren open van dit gezellige dorpsevenement. Iedereen kan de ontwikkelingen volgen op de onlangs gelanceerde website.

Op 10 mei vindt de veertiende editie plaats van veiling waarbij geld wordt ingezameld voor stichtingen en vereniging uit Kudelstaart. De Kudelstaartse bevolking en bedrijven hebben goederen en diensten geleverd die geveild kunnen worden.

Kavellijst
De bestuursleden van Kudelstaart voor Kudelstaart zijn er al weken druk mee bezig en zijn begonnen met het samenstellen van de kavels. De kavellijst komt binnen enkele dagen op de nieuwe website te staan, met daarop allerlei spullen en diensten. Groot, klein, handig, mooi, grappig, noem maar op.

Op de website is veel informatie te vinden, waaronder ook een comité van aanbeveling met daarin onder ander burgemeester Jobke Vonk-Vedder en André van Duin. Maar verder uiteraard veel foto’s en de nodige contactgegevens. De website is in Kudelstaart ontwikkeld door Rick Burgers.

Indienen aanvraag
Stichtingen en verenigingen die in aanmerking willen komen voor een bijdrage uit de veilingpot, kunnen het aanvraagformulier downloaden vanaf de website. Het formulier dient voor 30 april ingediend zijn.

Op de foto: Bestuursleden van Kudelstaart voor Kudelstaart met verschillende producten die op 10 mei onder de hamer zullen komen. Vlnr: Eppo Buskermolen, Arie Stolwijk, Ton Hol, Jan Bunnik, Marlouke Sparnaaij, Arie de Vos, Aad van der Hoorn, Sjaak van der Weijden, Hans Splinter en Ad Verburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel