Avondvierdaagse Kudelstaart in gevaar

Het voortbestaan van de avondvierdaagse in Kudelstaart is in gevaar door te weinig vrijwilligers die tijd in de organisatie van dit jaarlijkse wandelevenement willen steken. De huidige geleding dunt uit. Onder andere doordat het ouders betreft waarvan hun kind de basisschool verlaat.

Stichting Avondvierdaagse Kudelstaart is daarom hard op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. De deadline is 22 februari om de stichting weer op volle sterkte te krijgen. De tijd dringt.

Schapen en koeienvlaaien
Het huidige bestuur heeft de laatste jaren nieuw leven in het Kudelstaartse evenement geblazen. Met als resultaat een gezellige en goed georganiseerde happening. Wandelen door de wijken van Kudelstaart en over de Landschappelijke Dijk richting Bilderdam tussen de schapen en koeien.

En altijd afgesloten op het schoolplein van de Rietpluim met een erehaag van (groot)ouders en vrienden onder begeleiding van muziek van leerling-dj’s van House of Beats.

Dus vind je het leuk om je voor al die honderden wandelende kinderen in te zetten en kun je zes avonden per jaar van jouw vrije tijd missen? Of wil je bijvoorbeeld maar één avond tijdens de avondvierdaagse helpen? Meld je dan snel aan. Mail naar: avondvierdaagsekudelstaart@gmail.com

Foto's: archief AV

 

Geen reacties

Add a Comment