Bibliotheek tot 10 september dicht

De Oude Veiling met daarin de Bibliotheek Aalsmeer nadert zijn voltooiing. Op 15 september staat de officiële opening op de agenda, maar voor die tijd moet er nog wel het een en ander gebeuren. Tijdens deze werkzaamheden, die vorige week zijn begonnen, is de bibliotheek gesloten.

De sluiting duurt tot en met zondag 9 september. Op maandag 10 september, de week voor de officiële opening van de Oude Veiling, is iedereen weer van harte welkom in de Bibliotheek. De vertrouwde ingang is er dan niet meer. Voortaan komt u via de centrale hal van de nieuwe Oude Veiling aan de Marktstraat in de bibliotheek.

Andere vestigingen
Mensen die nog boeken in huis hebben die eigenlijk ingeleverd hadden moeten zijn, krijgen respijt. Deze mag men thuishouden tot uiterlijk 17 september. De sluitingsperiode telt niet mee voor het bepalen van het aantal leen-dagen. Leden kunnen altijd met hun pas terecht bij de andere vestigingen in Amstelveen of Uithoorn. Alle informatie over de verbouwing is terug te vinden op  www.debibliotheekamstelland.nl/aalsmeer.

Inspiratie
Hoewel er even geduld wordt gevraagd is een bezoek aan de Bibliotheek in de Oude Veiling straks zeker weer de moeite waard, laat de organisatie in een persbericht weten: "Of het nu ter ontspanning is, voor de ontmoeting of voor nieuwe inspiratie. De Bibliotheek organiseert diverse activiteiten in De Oude Veiling, samen met inwoners en organisaties uit Aalsmeer. Denk bijvoorbeeld aan het taalcafé om Nederlands te oefenen of inloopspreekuren over allerlei onderwerpen, maar ook voorleesmiddagen en lezingen van schrijvers. Rondneuzen in de uitgebreide collectie kan natuurlijk ook. Ook online, dag en nacht. Hier vind je duizenden e-books, luisterboeken en cursussen."

De Oude Veiling is een samenwerkingsverband van ESA, Ons Tweede Thuis, Cultuurpunt Aalsmeer, de Bibliotheek Amstelland, AM match en de gemeente Aalsmeer.

Foto's Arjen Vos

(advertentie)

 

 

Geen reacties

Add a Comment