Collectanten Brandwondenstichting gezocht

De Nederlandse Brandwonden Stichting is hard op zoek naar collectanten en naar een organisator in Kudelstaart voor de collecteweek in oktober.

Regiovertegenwoordiger Niek Lemaire van de Nederlandse Brandwonden Stichting is vrijdagmiddag hoogstpersoonlijk langs de deuren in Kudelstaart gegaan om mensen te vragen een of twee uurtjes van hun tijd vrij te maken om te collecteren in oktober. “We hebben nog heel wat mensen nodig die als vrijwilliger hun steentje willen bijdragen. Deze collecte is van zeer groot belang voor mensen met brandwonden,” aldus Lemaire.

Organisator als spil
Ook is er behoefte aan iemand die het leuk vindt om de organisator van de collecteweek in Kudelstaart te zijn. Als organisator ben je de spil tussen de Nederlandse Brandwonden Stichting en de collectanten. "Je bent verantwoordelijk voor de collectebussen, zowel de verdeling onder de collectanten als de inname ervan. Je telt het geld en stort de opbrengst op de rekening van de Nederlandse Brandwonden Stichting. Belangrijk werk, waar je niet de straat voor op hoeft,” legt Lemaire uit.

Niek Lemaire wil mensen graag te woord staan die vragen hebben over de collecteweek en de vrijwilligersfuncties. Hij is te bereiken via mail op nlemaire@brandwondenstichting.nl of 06-83596132.

Meer informatie over de collecteweek en hoe vrijwilliger te worden is hier te vinden.

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment