Column: Erik van Itterzon

"Het maakt mij niet uit wáár de ambtenaren zitten die over Aalsmeer gaan, zolang Aalsmeer maar een plekje in hun hoofd en hart heeft. Het maakt me niet uit wáár de gemeenteraad van Amstelland vergadert, als de raadsleden maar weten voor wie ze er zitten." Het zijn de gedachten van Erik van Itterzon, opgetekend in zijn column. Geïnspireerd op de commotie die ontstond nadat burgemeester Bas Eenhoorn aangaf wel wat te voelen voor een grote gemeente Amstelland.

(advertentie)

 

Art painting Reed 

100 x 120 cm een schilderij van Geurt Ouwerkerk
  

3 Reacties

  • Kees Kaslander :

    Gerard de ambtenaren hebben naar Aalsmeer te komen. Als jij dat eist dan hebben zij dat te doen. Vaak zitten zij al 1 of 2 dagen in Aalsmeer. Dat scheelt weer reiskosten.

  • Gerard Hoving :

    Vraag me soms wel eens af of die lui die in Amstelveen werken waar Aalsmeer ligt. Maken zeker geen afspraken met mensen uit Aalsmeer om naar ons gemeentehuis te komen. Wij moeten daar heen maar dan krijg je geen reiskosten vergoeding.

  • John van der Laarse :

    Zolang de ambtenaren verordonneren om strobalen te plaatsen bij de Pramenrace, hoor je mij geen kwaad woord zeggen over de gemeente Amstelland..

Add a Comment