Financiële injectie voor Dag van je Leven

Afgelopen zaterdag, tijdens de kerstmarkt op de Historische Tuin mochten Dirk Box en Rob Langelaan een forse cheque in ontvangst nemen voor de Stichting Dag van je Leven. Deze cheque werd aangeboden door Lia Gardenier en Cees de la Haye namens respectievelijk Lions Club Aalsmeer Ophelia en Lions Club Aalsmeer.

De opbrengst van €6.500 was het resultaat van de traditionele jaarlijkse golfdag die de Lions Clubs afgelopen september organiseerden. Dit jaar was de 'Stichting Dag van je Leven' het goede doel.

Dag van je Leven
De stichting draagt niet alleen deze naam, maar bezorgt mensen met een beperking ook écht de dag van hun leven. Bekend zijn de jaarlijks terugkerende Botendag en de 'Dag van je Leven-dag' tijdens Feestweek Aalsmeer in de feesttent op het Praamplein. 
 
Daarnaast organiseert de stichting ook nog allerlei andere activiteiten voor de doelgroep en speelt een zeer grote rol bij het inwilligen van individuele wensen. Een huwelijk, een vliegtochtje, maar ook een rijles zijn voorbeelden die georganiseerd zijn.
 
Financiële injectie
De stichting heeft zich de afgelopen jaren vrijwel onmisbaar gemaakt als het gaat om activiteiten voor mensen met een beperking. Men draait op vrijwilligers en is op financieel gebied volledig afhankelijk van sponsors en donateurs. Deze grote financiële injectie is dus meer dan welkom. Wilt u ook een steentje bijdragen? Via deze link komt u terecht op de website van Dag van je Leven.

Tekst: Mariëlle Wegman

Foto's: op de voorpagina: van links naar rechts: Dirk Box, Lia Gardenier, Rob Langelaan en Cees de la Haye (foto Anton Temme); foto bovenaan artikel: momentopname tijdens de dag van je Leven-dag tijdens de feestweek 2017 (foto: Mariëlle Wegman) 

(advertentie)

Geen reacties

Add a Comment