Foto 170: verzin en win

De opgave van deze week bleek toch lastiger dan we op de redactie dachten. We hadden minstens op het dubbele aantal inzendingen gerekend dan de negen die tot het scheiden van de (super)markt waren geplaatst. De engerd in de winkel van Albert Heijn zorgde blijkbaar ook bij de reaguurders voor terughoudendheid.

Maar ook voor gemengde reacties. De kritische noot die door Jacques Kesting gekraakt werd, zorgde ervoor dat hij contact kreeg met de manager van de super waarna hij een goed gesprek had. Wanneer we als AalsmeerVandaag kunnen bijdragen aan het ontstaan van goede gesprekken zijn we ook tevreden.

De weekwinnaar maakte het echter spannend tot het allerlaatste moment. Met het simpele 'Albert Heijn Poltergeisterplein...' scoort Marga Heijenk deze week de BudgetBroodjes. De bevestigingsmail zal deze week bij je in de bus vallen.

Dan de nieuwe foto. We troffen Burgemeester Jeroen Nobel en oud-burgemeester Joost Hoffscholte in een onderonsje bij het Groot Aalsmeers Dictee in het Wapen van Aalsmeer. We zijn heel benieuwd waar hun gesprek precies over gaat. U mag het weer verzinnen want het woord is aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

19 Reacties

Add a Comment