Foto 179: verzin en win

Een winkans van één op zeven had u deze week. Dat is meer dan in de Postcodekanjer of de Euroknaller. Wie er met de winst vandoor gaat leest u verderop. We geven u eerst de gelegenheid bovenstaande foto op u in te laten werken.

We waren te gast op de nieuwjaarsreceptie van SPIE, Stichting Pramenrace In Ere. Het was een bijeenkomst met een lach en een traan, dat heeft u in ons verslag kunnen lezen. Wij gaan het liefste voor de lach en gunnen het bestuur van de Pramenrace daarom veel positiviteit. Vandaar ook deze foto waarbij we hopen dat u een handje mee gaat help om die stemming er weer in te krijgen.

We zien wethouder Ad Verburg en SPIE-voorzitter Erna van den Heuvel in een onderonsje. Ze worden geflankeerd door fotografe Judith Keessen. Kunt u invullen wat er gezegd of gedacht wordt? Voor de winnaar twee BudgetBroodjes en een AalsmeerVandaagkalender. 

We lopen overigens weer een beetje wat achter met de prijzen, maar het komt altijd goed. Dat weet u. De mail met de bevestiging komt er echt aan.

Dan de winnaar. We feliciteren Gerben de Vries met zijn reactie: 'Hé Bob, mag ik een handtekening...?'

Welke Bob er bedoeld wordt? Wij denken die Bob van dat bouwbedrijf...

Foto Arjen Vos

 

 

(advertentie)

15 Reacties

Add a Comment