Foto 187: verzin en win

We lieten deze week het ijs weer achter ons en verschoven onze aandacht naar de politiek. In The Beach vond donderdag het eerste verkiezingsdebat plaats waar de lijsttrekkers van de zeven deelnemende partijen werden uitgedaagd stelling te nemen. Altijd een mooi podium om een verzin en winfoto te schieten.

We zien hier de lijsttrekkers van CDA (Robbert-Jan van Duijn, links) en VVD (Robert van Rijn) die het in een rechstreeks duel tegen elkaar opnemen. Presentator Peter Maarsen houdt als een soort scheidsrechter een oogje in het zeil. Op de achtergrond zien we Ronald Fransen van GroenLinks. Tussendoor zijn nog flarden herkenbaar van Jelle Buisma (PvdA) en Dick Kuin (AA).

Als vaste lezer en volger van de plaatselijke politiek vraagt u zich ongetwijfeld af waarom deze namen hier zo nadrukkelijk genoemd moeten worden. Dat doen wij omdat gebleken is dat de afstand tussen politiek en burger nog altijd bijzonder groot is. Het aantal gewone burgers dat interesse heeft in de politiek is extreem laag, bleek donderdag maar weer eens. Ze waren met een lampje te zoeken.

Terug naar de prijsvraag. U ziet VVD'er Van Rijn niet één maar twee duimen opsteken. Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd naar de betekenis hiervan. We hopen deze week op vele originele invalshoeken.

De BudgetBroodjes van deze week gaan naar Joop Kok. Bij foto 186 had hij de origineelste inzending vonden wij. Zijn: 'Pap, wanneer koop je die interactieve schaatsstoel…?' is goed voor de weekprijs. Joop, van harte. Even de mail afwachten ter bevestiging.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

12 reacties

  1. Nu maar duimen dat er straks meer mensen gaan stemmen dan dat er vanavond naar The Beach zijn gekomen…

  2. Heb ik speciaal mijn roze trui aangetrokken en toch lukt het hem weer om een lift terug naar huis te scoren.

  3. “dit is de duim, waarmee ik ze er allemaal onder probeer te houden”

  4. zou hij toch nog een zwevende kiezer zien ,die op de bank heeft gezeten

  5. Ik zuig die verhalen zowel uit mijn linker- als rechterduim.

  6. Peter repeteert….. rechts Robbert Jan, links Robert…. of was het nu andersom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel