Foto 192: verzin en win

We kruipen langzaam maar zeker naar de 200e foto van deze rubriek en als we afgaan op de gretigheid waarmee u toch iedere week weer reageert, verveelt 'verzin en win' nog steeds niet. Aan de aanbodkant lijkt het ook nooit op te houden met foto's die we geschikt achten. Wat dat betreft biedt het Aalsmeerse en Kudelstaartse straatbeeld gelukkig onbeperkte inspiratie.

Zo ook deze week weer. Bij het schieten van bovenstaand plaatje dachten we gelijk aan u, de creatieve lezer, en wisten zeker dat u in de week die voor ons ligt weer de mooiste en grappigste reacties in gaat vullen. We wensen u alvast succes en plezier. Het woord is (straks) weer aan u.

Hoewel de foto van afgelopen week een hoog Beatlegehalte had, sloeg de prijswinnaar een heel andere richting in: 'Zeg gids, is het nog ver lopen naar Lake Amsterdam...?' van Ulla Eurich, vonden we de leukste dit keer. Van harte gefeliciteerd, Ulla, de bevestigingsmail voor de twee heerlijke BudgetBroodjes naar keuze komt snel jouw kant op. Dat geldt ook voor de winnaars van de voorbije weken.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

14 Reacties

Add a Comment