Foto 200: verzin en win

We slaan vandaag een mijlpaal met de 200e foto in deze rubriek. Toen we ermee begonnen ruim vier jaar geleden hadden we nooit gedacht dat elke week een bruikbare foto zou opleveren. Inmiddels weten we dat er zoveel in Aalsmeer en Kudelstaart gebeurt dat we in sommige periodes elke dag wel een 'verzin en win' zouden kunnen maken.

Aan de andere kant zien we dat u als lezer er ook steeds meer bedreven in raakt. Dus gaan we met elkaar gewoon vrolijk door. Met dank ook aan de sponsor BudgedBroodjes die nog een aardige stapel foto's heeft liggen van deelnemers die te bescheiden zijn om hun prijs te incasseren. Wij zeggen vanaf deze plaats tegen de oud-winnaars: ga gewoon langs, ook al is het wat langer geleden. De medewerkers smeren graag een lekker broodje voor u. Vandaag tussen 10 en 14 uur kunt u daar terecht. Een lekker adresje tussen het bezoeken van de Open Tuinen door.

We feliciteren de winnaar van deze week met zijn inzending: 'Ongelooflijk zeg, een tiny house voor ouderen met een jeu de boulesbaan...' Ingestuurd door Ron Hooyman. De bevestigingsmail komt er binnenkort aan.

Dan de 200e foto. Deze schoten we vorige week tijdens de Veteranendag op het Raadhuisplein waar we twee interessante onderonsjes spotten. We hebben geen idee waar de twee duo's over spraken en wat u er van gaat maken maar weten zeker dat u met iets bijzonders komt. Het woord is voor de 200e keer weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

9 Reacties

Add a Comment