Foto 209: verzin en win

We hebben het wel vaker gezegd: het straatbeeld in Aalsmeer is soms net een theater. Her en der doemen figuranten en acteurs op die een rol spelen in een stuk dat nog bedacht moet worden. Deze week hadden we maar liefst zo'n twintig tekstschrijvers die er wel een script bij wisten te verzinnen. En dat voor het tafereel op Kudelstaartse grond, daar waar de plaatselijke Toneelvereniging precies een week geleden de Cultuurprijs mee naar toe mocht nemen. Dat maakt de cirkel weer rond.

Voor de jury was het weer ouderwets moeilijk om een winnaar te bepalen maar uiteindelijk vonden we de reactie van Paul van der Laarse, die als een twee-acter binnenkwam, het leukst. Zijn: 'Jeroen, ik denk dat Robert dat beter kan uitleggen...' is goed voor een tweetal BudgetBroodjes naar keuze en toegangskaarten voor het Flower Art Museum. 

We blijven nog even in toneelsferen want ook in de vernieuwde Oude Veiling werd zaterdag een aantal stukken opgevoerd. Rondom de opening waren er talrijke optredens waarmee aangetoond werd hoe cultureel het er straks allemaal aan toe kan gaan in de nieuwe Huiskamer van Aalsmeer. Op bovenstaande foto zijn verschillende, volgens ons nog onontdekte acteurs, de hoofdrolspelers. U mag de afloop bedenken want het woord is weer aan u.

Foto Jaap Maars

(advertentie)

9 Reacties

Add a Comment