Foto 211: verzin en win

De inkt van het Collegeprogramma is nog maar nauwelijks droog of de eerste beloften lijken al te worden ingelost. Er worden miljoenen uitgetrokken voor renovatie van de wegen en een van de zaken die deze week zijn aangepakt is de verhoging van het zebrapad van het Raadhuisplein naar de overkant van de Stationsweg. Daar waar momenteel met man en macht aan de Lidlvestiging wordt gebouwd. Ietsje verderop ontdekten we dat er tevens gesleuteld wordt aan de Van Cleeffkade. En daar zien wij dan wel weer een 'verzin en win' in.

De gebeurtenissen die er echt toe schijnen te doen in Aalsmeer spelen zich af op de hectare in en rondom het gemeentehuis. De stoelenstapelaars in de Burgerzaal vorige week brachten u op verschillende ideeën. Er waren originele inzendingen bij maar we vonden de suggestie van Elbert Huijts de leukste. Zijn 'Overschot aan rode pluche opgeruimd' is goed voor twee BudgetBroodjes naar keuze. Even de mail ter bevestiging afwachten Elbert, maar die komt er vroeg of laat altijd aan.

Wij hebben overigens geen idee wat die werklui aan de Van Cleeffkade precies uitvoeren. U hopelijk wel want vanaf nu is het woord weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

26 Reacties

Add a Comment