Foto 212: verzin en win

Met elkaar zorgde u deze week voor een stortvloed aan reacties. Maar liefst 26 keer werd er iets origineels toegevoegd onder de foto van de werkende mannen. Of het een nieuw record is, hebben we nog niet zo snel kunnen uitzoeken maar het is zeker een uitschieter. Hartelijk dank voor zoveel creativiteit. Een winnaar bepalen was zoals iedere week niet eenvoudig. De BudgetBroodjes zijn voor Rob ten Broeke met: 'Hoewel we er nu gekleurd bij zitten komen hier toch echt weer zwart en witte…' Gefeliciteerd Rob, binnenkort krijg je een bevestigingsmail die je nodig hebt voor het ophalen van de broodjes.

En elke keer als we ons afvragen of we wel weer een geschikte foto voor een nieuwe opgave kunnen schieten, doemt er in het straatbeeld iets opvallends op. In de hoek van het Seringenpark viel het oog van de fotograaf op deze twee bekers. Daar moet van alles van te maken zijn, denken we. Of we over de 26 reacties heen komen durven we niet te zeggen maar we hopen natuurlijk stilletjes van wel.

Het woord is nu weer aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

23 reacties

  1. Fietsend door flauwe en langs restanten van lauwe bocht denkend: werpen die bekers hun schaduw naar een zwerfvuilloze toekomst?

  2. Fotograaf zoekt contact maar blijft onbegrepen achter met zijn milkshakes.

  3. Extreem hoge oktobertemperatuur doet eigenaren milkshakes smelten…

  4. 2 aso’s rijden langs het Seringenpark. Zegt de een tegen de ander: “Waarom staat hier nou geen afvalbak? Ik heb nú mijn beker leeg!” Antwoord de ander: “dan zetten we ze toch gewoon hier neer? Misschien bouwen ze er wel een afvalbak omheen!”

  5. Als we hier lekker in het zonnetje blijven staan worden we vanzelf milkshake chocolade

  6. Nieuwste service bij het wachten op de bus! Wilt u ook een bakkie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel