Foto 223: verzin en win

Het einde van 2018 komt nu echt in zicht. Kerst zit erop, het oliebollenbeslag kan bijna door de mixer en de champagne koud gezet. Terugkijkend op het afgelopen jaar hebben we heel wat lol gehad met alles wat u verzon bij de zaterdagse foto. Dank voor alle bijdragen en de vrolijke noten die u plaatste tussen het toch al vaak ernstige nieuws. 

Een bedankje is er ook voor de firma BudgetBroodjes van Arjen Verburg die alweer een jaar lang de rubriek sponsorde met een smakelijke prijs. We zijn blij dat we ook in het nieuwe jaar op hem mogen rekenen. Ook als u niet in de prijzen valt, is het de moeite meer dan waard om eens een bestelling bij hem te plaatsen.

Dan de winnaar van foto 222. Er zaten weer bijzonder leuke inzendingen tussen waardoor het moeilijk kiezen was. Maar de winst gaat naar Alex Broek die er een vleugje Aalsmeerse nostalgie ingooit met: 'Tuincentrum De Molen? Nee, dan zit u hier helemaal verkeerd...'

Even de bevestigingsmail afwachten Alex, kan even duren maar dat komt altijd goed.

We luiden het jaar uit met een plaatje bij de Poel dat al een tikkeltje voorjaar ademt. Wat ziet u hierin? Of: wat denken of zeggen deze twee mensen aan de rand van het water? U mag het weer verzinnen want het woord is aan u.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

14 Reacties

Add a Comment