Foto 225: verzin en win

Van het blauw van Albert Heijn gaan we vandaag naar het groen van de Westplas mavo. U heeft het vast wel gelezen deze week: bij de school mocht opnieuw de vlag in top vanwege de goede stappen die gezet worden op gebied van duurzaamheid, afvalscheiding en ecologie. Daar kunnen sommige mensen nog een puntje aan zuigen als we de foto van vorige week er nog eens bij halen.

Glas- en plasticbakken zijn geen doorsnee afvalcontainers waar je zomaar van alles kunt dumpen. U en wij weten dat natuurlijk wel maar toch blijven er mensen voor wie dat moeilijk te vatten is. U dreef er afgelopen week mooi de spot mee. Misschien dat dat helpt. We feliciteren Petra Spaargaren met haar inzending: 'Drie zakken halen, twee betalen...' Binnenkort ligt er wat lekkers voor haar klaar bij BudgetBroodjes. Wacht wel even de bevestigingsmail af.

Dan is nu weer het woord aan u. We zijn namelijk zo benieuwd wat er allemaal gebeurt op dat kleine podiumpje voor de school. Wat doet die jongen in het blauw daar achter? En waarom klappen de juf en de directeur? Verzint u het maar.

Foto Arjen Vos

 

7 Reacties

Add a Comment