Foto 229: verzin en win

Het nieuws van de week was natuurlijk de bekendmaking van de nieuwe burgemeester. Een goedgevulde raadzaal wachtte dinsdag in spanning af. Werd het een man of een vrouw? We hadden stilletjes de hoop dat de kandidaat door een papieren wand tevoorschijn zou springen. Spotlights erop, confettikanonnen erbij, tromgeroffel... Maar nee, dat zou iets te veel showgehalte geven. Gewoon een voordracht en een foto op het scherm. Daar moesten we het voorlopig mee doen.

Vlak voor de aankondiging zagen we de huidige burgemeester iets influisteren bij de locoburgemeester. Nieuwsgierig als we zijn, zouden we dolgraag weten waar dat onderonsje over ging. Maar zoals voetballers en trainers tegenwoordig  tijdens de wedstrijd communiceren met de hand voor de mond om geen geheime tactiek prijs te geven, lijkt hier hetzelfde te gebeuren. Ook nu heeft het weinig zin om liplezers in te schakelen. 

Voordat we het woord weer aan u geven, feliciteren we Frans van Mierlo. Met zijn woordspeling: 'Past het bij jou een lidl...?' scoort hij de tegoedbon voor wat lekkers bij BudgetBroodjes. Van harte Frans, volgens onze administratie de eerste keer dat je wint. Geniet van je prijs maar wacht wel even de bevestigingsmail af.

Foto Arjen Vos

(advertentie)

18 Reacties

Add a Comment