Foto 259: verzin en win

Aan de vooravond van Feestweek Aalsmeer heeft bovenstaand tafereeltje  ongetwijfeld iets te maken met de opbouw van de feesttent op het Praamplein. Maar we vertrouwen op uw fantasie om er toch een heel andere draai aan te geven. 

De foto van vorige week met de minister die onze gemeente met een bezoekje vereerde, maakte de nodige reacties los. Helaas waren er ook veel 'inzendingen' als reactie op Facebook, die dingen echter niet mee naar de prijzenpot. Van de reacties op de website vonden we dat de inzending van Paul van der Laarse, 'Kom maar Cora, de kust is veilig zo te zien....' de leukste was. Paul, van harte gefeliciteerd. Even geduldig wachten op de bevestigingsmail en daarna ben je twee broodjes van BudgetBroodjes rijker.

Tot besluit laten wij het woord weer aan u. En let op: alleen inzendingen via de website (onder dit artikel) dingen mee naar de gastronomische trofee. Denkt u nog wel even aan het achterlaten van uw volledige naam?

Foto: Arjen Vos

(advertentie)

 

8 Reacties

  • Rob ten Broek :

    Stoppen vanwege de stikstof uitstoot? Ha ha, dat was ik!

  • Jan Tas :

    Loopt een man met een kameel door de woestijn. Op een dag krijgt de man behoefte en gaat staan op een emmer achter de kameel. Kameel kijkt achterom en denkt doei; en doet een stap vooruit. Zo gaat dat week in week uit. Dan komt de man een bloedmooi meisje tegen met autopech. Zij zegt ik wil alles voor je doen als je mijn auto repareert. Hij kijkt onder de motorkap en binnen no time loopt de motor. Het meisje vraagt wat moet ik voor je doen. Hij; als je mijn kameel even wilt vasthouden.......

Add a Comment