Ideeën gezocht voor bijdragen uit Meerlandenfonds

De inschrijving voor het Meerlandenfonds 2018 is op 1 oktober van start gegaan. Dit jaar heeft Meerlanden weer een bedrag van 55.000 euro in het fonds gestort om sportverenigingen en goede doelen te ondersteunen. Vrijwilligers van goede doelen en sportverenigingen uit het verzorgingsgebied van Meerlanden kunnen tot 1 november aanstaande een aanvraag indienen via de website van de onderneming.
 
“Meerlanden staat middenin de maatschappij. Wij zorgen samen met bewoners, bedrijven en gemeenten voor fijne buurten, waar het prettig wonen en werken is. Vrijwilligers van goede doelen en (sport)verenigingen werken hier ook hard aan mee. Daarom steunen wij hun initiatieven met ons Meerlandenfonds,” zegt Angeline Kierkels, algemeen directeur van Meerlanden, “dit jaar zullen wij nog meer kijken naar hoe verenigingen en goede doelen zich bezig houden met het verbeteren van milieu en buurt en naar het bevorderen van welzijn van mensen. Uiteindelijk zijn we samen verantwoordelijk voor die prettige leefomgeving. Ik roep daarom ook alle vrijwilligers op om een aanvraag te doen uit het Meerlandenfonds! ” 
 
Online inschrijven
Goede doelen en (sport)verenigingen komen voor een bijdrage uit het Meerlandenfonds in aanmerking door een project online in te schrijven. Voor goede doelen is de maximale bijdrage 2.500 euro en voor (sport)verenigingen maximaal 1000 euro. 
 
De sluiting is 1 november 2018. Begin december ontvangen de aanvragers bericht over toekenning dan wel afwijzing. De uitreiking van het Meerlandenfonds is op 13 december 2018.
Het reglement is eveneens te vinden op de website 
 
Het verzorgingsgebied van Meerlanden wordt gevormd door de gemeenten: Aalsmeer, Amstelveen, Bloemendaal, Diemen, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en Teylingen.
 
Foto: de gelukkige ontvangers van een donatie uit het Meerlandenfonds van 2017. (Foto Meerlanden)
(advertentie)
 

Geen reacties

Add a Comment