Jarig café organiseert feestelijke fietstocht

Zondag 16 september is café 'Op de Hoek' gastheer en startlocatie voor een fietstocht met twee nieuw uitgezette routes in de omgeving. Ter ere van het tweejarig bestaan van het café is deelname aan de recreatieve fietstocht gratis. Bij terugkomst wacht een verrassing met Oudhollandse pannenkoeken en speciale 'Zadelpijn Aanbiedingen'.

Voor ouders met kinderen is een veilige route van 25 kilometer uitgezet richting Langeraarse Plassen. Deelnemers die meer uitdaging willen, kunnen een langere afstand van 35 kilometer fietsen naar het Groene Hart van Zuid-Holland. De route gaat hoofdzakelijk langs water en weidegebieden. Onder meer langs de Nieuwkoopse Plassen en de Zevenhovense polder.

De lengte van de twee afstanden is zodanig dat op een rustig tempo kan worden gefietst en een eventueel wat langere stop onderweg geen belemmering is. 

Inschrijven voor de fietstocht is niet nodig. Belangstellenden kunnen zich zondagmorgen tussen 10:00 en 11:30 uur melden in café Op de Hoek aan de Kudelstaartseweg. Voor de kinderen ligt een leuke bloemenslinger klaar als versiering voor de fiets. Na afloop van de fietstocht hanteert het jarige café met gastheer Beatle Raadschelders feestelijke prijzen voor fris, bier en wijn.

foto: fietsers voor Café Op de Hoek, foto archief AV

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment