Kermis verkast naar Bloemhof

Na een jaartje zonder, kan er nu weer worden gedraaid, gebotst, geslingerd en gestuiterd worden. De kermis strijkt van woensdag 20 tot en met zondag 24 februari neer op een nieuwe locatie: het parkeerterrein bij sporthal De Bloemhof. 

Deze kermiseditie heeft met name attracties voor gezinnen en jonge kinderen. Openingstijden zijn van 13:00 tot 22:00 uur en op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari tot 23:00 uur. Het grasveld aan de Ecuadorlaan wordt ingericht als tijdelijk parkeerterrein voor bezoekers van zowel sporthal als kermis. Aangeraden wordt wel zoveel mogelijk op de fiets te komen. Het parkeerterrein bij de Bloemhof is vanaf maandag 18 februari t/m zondag 24 februari afgesloten.

Opties open
Dat er is uitgeweken naar De Bloemhof heeft te maken met het feit dat het parkeerterrein bij DeWaterlelie op dit moment vanwege herinrichting niet geschikt is voor de kermis. Daardoor was er in 2018 helemaal geen kermis in Aalsmeer. In overleg met de beheerder van de sporthal, de kermisexploitant en de gemeente is voor dit jaar het terrein bij de sporthal als alternatief gevonden. De opties voor volgende jaren liggen wat de gemeente betreft nog open.

Foto: het parkeerterrein bij de Bloemhof en een kermisexploitant in 2017. Foto's archief AV

(advertentie)

 

 

Geen reacties

Add a Comment