Kudelstaart is er klaar voor

De bestuursleden en vrijwilligers van de stichting Kudelstaart voor Kudelstaart hebben weer prachtige aanbiedingen voor de veiling van komende zaterdagavond in het Dorpshuis verzameld. De teller staat momenteel op 301 kavels die onder de hamer van veilingmeesters Gert Ubink en Dick Venema zullen komen.

Tijdens de veilingavond komen producten en diensten in alle hoeveelheden langs: van 1 hele dag op stap met een tourbus met chauffeur voor negentien personen. Of een rondrit voor zes personen in een klassieke VW-bus. Maar ook twee kaarten voor een soulavond, drie uur Engelse les, vier uur strijken, vijf kuub zand, een zevendelige taartbak set, voor acht personen sloepvaren of een Chinese rijsttafel voor vijftien personen.

Verder komt er een compleet alfabet onder de hamer: een Aardewerkpot, Babyschommel, Cabriorit, Dopsleutelset, Elektrische blikopener, Föhn, Gitaar, Handstofzuiger, Insectenschotel, Jeep speelgoed, Kerkbank Sint Jan, Lantaarn, Messenset, Oldtimerrit, Pan soep naar keuze, Rookmelder, Sinterklaasbezoek (incl. Zwarte Piet), Tuinbank, Uil met licht, VIP-behandeling bij Radio Aalsmeer, Waterpistool en Zeeppakket.

En natuurlijk van alles daar tussenin! Zelfs burgemeester Jeroen Nobel gaat rond 23.00 uur onder de hamer voor een dienst. Het belooft volgens de organisatie weer een gezellige ontmoetingsavond voor ‘tout Kudelstaart’ te worden.

Rozen voor moeder
Omdat de veiling tot in de kleine uurtjes van de moederdagzondag duurt, zullen weer kleurrijke en geurige boeketten bloemen, en vijftig bossen rozen worden aangeboden. Mooie binnenkomers voor de Moederdag! Ook aan de kinderen is gedacht: zo zijn er onder meer spellen, een grote kindertractor, kabouter, een halve dag kinderfeestje in een kielboot, en tal van andere leuke kinderkavels. En opvallend veel leuke diensten die (als wederdienst) door Kudelstaartse verenigingen worden aangeboden.

Website en Facebook
De kavellijst is tye bekijken op de website: veilingkudelstaart.nl . Daarmee kunnen bezoekers van deze gezellige avond (aanvang 20.00 uur en inloop om 19.45 uur) zich vooraf een beeld vormen over kavels waar ze belangstelling voor hebben. Deze informatie is ook via facebook te vinden.

Foto: archief AV

(advertentie)

Geen reacties

Add a Comment