Meesterbakker Hans Spitsbaard in De Oude Veiling

Hans Spitsbaard, de winnaar van het afgelopen seizoen van 'Heel Holland Bakt', geeft zaterdag 3 november een bakdemonstratie in De Oude Veiling. Dit vormt de slotactiviteit van 'Food in de Veiling'een dag vol culinaire activiteiten op deze locatie. Kaarten á tien euro per stuk, zijn te reserveren aan de balie of via de website van de bibliotheek.

De 22-jarige Hans Spitsbaard won het vijfde seizoen van Heel Holland Bakt. Na dit succes maakte hij een carrièreswitch. Hij stopte met zijn studie Technische Bedrijfskunde en besloot volledig voor zijn passie te kiezen: bakken. 

Hans is dol op het uitproberen van nieuwe technieken en het ontwerpen van nieuwe recepten. Daarnaast deelt hij graag zijn kennis om andere mensen aan te zetten tot bakken. Dat doet hij onder meer in het tv-programma 'Bak mee met MAX' waarin hij de fijne kneepjes van het bakken laat zien.

Zaterdag 3 november tussen 16:00 en 18:00 uur zal Hans live in de grote zaal stap voor stap de bereiding tonen van de taart 'De Frisse Liefde'.  Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen aan Hans en signeert hij zijn kookboek 'Leer bakken met HANS'

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Ons Tweede Thuis, ESA en horeca De Oude Veiling. 'Bakken met HANS' wordt georganiseerd in het kader van de bibliotheekcampagne Nederland Leest, met als thema Voeding.

(Foto Emma Pijnenburg site BB)

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment