Ring zoekt eigenaar

Op 12 mei 2018 vond Kaylee Baas een gouden ring bij de Hoogvliet aan de Aalsmeerderweg. Na een jaar de ring in bewaring te hebben, deed Kaylee opnieuw een oproep op sociale media in de hoop dat de ring uiteindelijk toch weer bij de oorspronkelijke eigenaar terecht komt.

Gezien de gegraveerde initialen en datum betreft het vermoedelijk een verlovings- of trouwring. En afgaand op het formaat heeft de ring waarschijnlijk ooit de ringvinger van een dame opgesierd. De datum die in de ring staat is 26-1-1941, waaruit we redelijk veilig mogen opmaken dat de eigenaar of eigenaresse niet zo heel erg piepjong meer is, of mogelijk zelfs reeds overleden. Dan nog kan de ring emotionele waarde hebben voor familie en/of nabestaanden. 

Initialen bij u bekend?
Uit veiligheidsoverwegingen, Kaylee wil dat de ring echt bij de rechthebbende terechtkomt, zijn de gegraveerde initialen niet bekendgemaakt. Kent u of bent u de eigenaar van deze gouden ring en weet u welke initialen in de ring staan gegraveerd? Wij kunnen u in contact brengen met de vindster van het sieraad, haar telefoonnummer is op de redactie bekend.

Tekst: Mariëlle Wegman, foto: Kaylee Baas.

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment