Saar en Arrezina hebben beste profielwerkstuk

Interessante onderwerpen waren er volop bij de presentatie van de profielwerkstukken van de vierde klassers afgelopen donderdag op de Westplas Mavo. Ze gingen onder meer over Formule 1, NASA, Uber, vrouwenvoetbal en de politie CAO. Arrezina Langedijk en Saar Jongkind bliezen met hun presentatie over afschaffing van de dividendbelasting de jury omver en wonnen ieder een waardebon van 25 euro.

De spanning gierde de deelnemers donderdag door de keel. Het was ook niet niks om een profielwerkstuk te moeten presenteren aan een klas vol ouders, klasgenoten en een jury bestaande uit professionals uit het bedrijfsleven. De pakweg 25 duo's werden verspreid over vijf lokalen waarna ze een kwartier de tijd hadden om hun werkstuk met behulp van een powerpoint voor het voetlicht te brengen en te verdedigen. 

Zowel de aanwezige ouders als de jury mochten de kandidaten vervolgens het vuur aan de schenen leggen met kritische vragen en tips om een eventuele volgende presentatie nog beter voor de dag te komen. Veel tips hadden de Aalsmeerse Saar Jongkind en Uithoornse Arrezina Langedijk niet nodig. Met een ruime 9 als eindresultaat liet het duo hun jaargenoten ruim achter zich.

Foto: nog enigszins beduusd nemen Arrezina (tweede van links) en Saar (uiterst rechts) de felicitaties in ontvangst van begeleiders Ronald Pordon en Julia Wever. Foto Arjen Vos

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment