Ten einde raad door vermiste poes

(Adv) Kattenliefhebbers begrijpen maar al te goed hoe je gehecht kunt raken aan een poes. En ook hoe ongelukkig je bent wanneer het geliefde huisdier vermist raakt. dat is het geval met 'Poes', de geliefde 'je-weet-wel-kater' van makelaar Karin Eveleens. Alles heeft ze ervoor over om haar kat terug te krijgen. Vandaag dat ze de hulp van AalsmeerVandaag inschakelt.

Poes is volgens Karin nog niet zo heel lang kwijt. Na de nacht van 1 op 2 juni buiten doorgebracht te hebben, kwam het dier niet meer thuis. "Misschien is hij per ongeluk ergens opgesloten geraakt, in een garage of schuur of zwerft hij ergens op straat in een andere buurt," oppert Karin een aantal optimistische scenario's.

De tip die ze kreeg dat er een dode kat was gevonden in de sloot naast de Stommeerkade, bleek inderdaad te kloppen. "Alleen was het niet mijn kat. Maar dankzij de chip en de hulp van de Dierenambulance is de eigenaar achterhaald. Die was blij dat het diertje was gevonden. Al is het natuurlijk verdrietig dat hij niet meer leefde."

Ze hoopt vurig dat haar trouwe huisgenoot gevonden wordt, dan wel uit eigen beweging terugkeert naar de woning aan de Dorpsstraat/hoek Lijnbaan.

Wie een tip heeft kan Karin Eveleens bellen via 0297 344 444

(advertentie)

 

 

Geen reacties

Add a Comment