'Uniek' hoppend naar nummer 1

Maandagavond behoorde de feesttent op het Praamplein toe aan de pramenracers. De SPIE Sportavond vond hier plaats, de avond waarop de startnummers worden bepaald voor de Pramenrace van aanstaande zaterdag.

Dat bepalen van startnummers gebeurt niet 'random', nee, daar moeten de teams echt een titanenstrijd voor leveren. SPIE zou SPIE niet zijn wanneer er geen hilarische activiteit op het programma zou staan. Dat was dit jaar niet anders. Met het thema 'Back to the future' in het achterhoofd was een sprong in het verleden snel gemaakt. De deelnemers moesten namelijk gaan kleedjehoppen, een activiteit die jaren geleden op het Raadhuisplein ook al werd gedaan in aanloop naar de Pramenrace. 

Uniek aan kop
Voordat de teams de arena mochten betreden, liet het bestuur nog eventjes zien hoe het ook alweer zat met dat kleedjehoppen. Daarna barstte de strijd los. Team 'Uniek' wordt aanstaande zaterdag als laatste verwacht bij de Pontwegsloot, want zij hebben al hoppend startnummer 1 in de wacht gesleept. Gevolgd door de teams 'Kees Bonkezak' (tweede) en 'Team Hatseflats' (derde). 
 
Tekst: Mariëlle Wegman
 
Foto: het bestuur van de SPIE' doet het kleedjehoppen eerst even voor. Foto's Laurens Niezen (meer foto's in de gallery onder de advertentie van Schoonmaakbedrijf De Vries)
 
(advertentie)
 

Geen reacties

Add a Comment