Voorinschrijving Ride for the Roses sluit morgen

Over ruim een maand, op zondag 9 september, vindt de Ride for the Roses weer plaats. Morgen om 23.00 uur sluit de voorinschrijving voor dit grote fietsevenement ten bate van het KWF.

Iedereen die vandaag of morgen inschrijft via de website krijgt de deelnamebescheiden netjes per post thuis gestuurd. Later inschrijven is ook mogelijk, maar dan zijn de spullen uitsluitend op te halen op de dag van het evenement bij de inschrijfbalie.

Door Aalsmeer
De eenentwintigste editie van de Ride for the Roses vindt dit jaar plaats in de Haarlemmermeer met vertrek-en eindpunt van Expo Haarlemmermeer. Er zijn dit keer vier routes van 25, 50, 80 en 100 kilometer. De 80 kilometer route komt door Aalsmeer en Kudelstaart en is bestemd voor de sportieve fietsers die graag een uitdagende route willen rijden maar geen deel van het 100 kilometerpeloton willen of kunnen uitmaken.

Deze route gaat vanuit Hoofddorp richting Vijfhuizen en Zwanenburg en komt dan via Lijnden, de Nieuwe Meer en Schiphol Oost, via de Aalsmeerderdijk over de Aalsmeerderbrug aan in Aalsmeer. Daar buigt de route af door het centrum bij Studio’s Aalsmeer, langs de Watertoren en dan richting Kudelstaart via de Kudelstaartseweg. Dan via de Herenweg en Ambachtsherenweg gaat de route verder naar Bilderdam en de Vriesekoop om via Leimuiden weer terug naar Hoofddorp te gaan.

Vrijwilligers nodig
Zoals bij ieder groot evenement zijn er zeer veel vrijwilligers nodig. Toen de Ride in 2015 vanuit Aalsmeer werd gereden kon de organisatie rekenen op vele Aalsmeerders en Kudelstaarters die hun handen in een ongedwongen sfeer uit de mouwen staken. Ook nu wordt er weer een beroep op hen gedaan om actief een steentje bij te dragen aan de kankerbestrijding.

Er zijn verschillende taken, waaronder de op- en afbouw, het ophangen van spandoeken, gastheer- of vrouw zijn, uitgifte van deelnemersbescheiden bij de inschrijfbalie, EHBO, uitdelen van rozen en goodiebags bij de finish, catering, beveiliging etc.

Meer informatie is te vinden op de website van de Ride for the Roses.

(Foto's RFTR)

(advertentie)

 

 

Geen reacties

Add a Comment