Vrijdag worden werkzaamheden Dreef hervat

Vanaf komende vrijdag wordt er een nieuwe start gemaakt met de afrondende werkzaamheden aan de Dreef en de rotonde op de kruising van de Zwarteweg. Het verkeer krijgt volgens de gemeente te maken met een wegversmalling, waardoor auto's gecontroleerd en om beurten langs de werkzaamheden worden geleid. Met name voor bezoekers van De Waterlelie, FC Aalsmeer en de andere faciliteiten in het Hornmeerpark zal het de komende twee weekeinden afzien worden. Geadviseerd wordt zoveel mogelijk op de fiets naar de Hornmeer te komen.

Het verkeer zal door middel van verkeersborden ter plaatse worden omgeleid onder meer via de tijdelijke bouwweg (bypass) op het voormalige VVA-terrein. Maar ook zal het verkeer via de voormalige oprit van het oude sportcomplex worden geleid, langs de vroegere kantine die thans als buurthuis in gebruik is.

Tijdens de werkzaamheden aan de Dreef zijn Sportcentrum De Waterlelie en tankstation Tango via de omleiding bereikbaar. Hiervoor zijn verkeersbegeleiders aanwezig. 

De bussen 172 en 340 van Connexxion rijden deze zaterdag een aangepaste route. Op de website van de busdienst is daar eveneens informatie over te vinden.

De sportclubs en De Waterlelie zijn apart op de hoogte gebracht van de werkzaamheden.

Foto's: werkzaamheden aan de rotonde en de Dreef worden hervat, de fiets is het beste vervoermiddel om opstoppingen te vermijden. Foto's archief AV

(advertentie)

 

Geen reacties

Add a Comment