Wintermarkt belooft sfeervol evenement te worden

Komende zaterdag vindt in het centrum de traditionele wintermarkt plaats. Apart onderdeel van het evenement is de door de Lions Ophelia georganiseerde kerstmarkt op De Historische Tuin.

Ook die markt is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. De vrouwenafdeling van de Lions zamelt met de markt geld in voor een goed doel. Dit jaar is dat de stichting Kinderfondsen Nederland. Het aantal activiteiten op deze deels overdekte markt is groot.

Ook AalsmeerVandaag is te vinden op deze plek. Samen met een aantal Aalsmeerse schrijvers is er een tafel gereserveerd waarachter de AalsmeerVandaagkalender verkocht wordt. Ook de columnbundel 'Goed voor een glimlach' van Truus Oudendijk en de liefdevolle en erotische roman 'Thanda' van Debby Albers zullen op tafel te koop worden aangeboden. Mandy van der Zwaard is nog bezig met het schrijven van een roman en vraagt zaterdag middels een goodybag aandacht voor haar project.

In het centrum van Aalsmeer zal er ook van alles te beleven zijn. Kijk op de pagina van Meer Aalsmeer voor meer informatie.

Foto: van links naar rechts Debby Albers, Mandy van der Zwaard, Truus Oudendijk en Arjen Vos. Het boek 'Koken ut de kas' van Karin van Rijn dat Debby Albers vasthoudt, is inmiddels uitverkocht en zal dan ook niet op de wintermarkt verkrijgbaar zijn.

(advertentie)

Geen reacties

Add a Comment