Boerenvreugd deelnemer Kunstroute

Ook kinderboerderij Boerenvreugd doet komend weekeinde mee als locatie aan Kunstroute Aalsmeer. De Kinderboerderij bestaat dit jaar 25 jaar. Dat is volgens Boerenvreugd mede te danken aan de succesvolle samenwerking met Ons Tweede Thuis. De kinderboerderij vindt de Kunstroute een mooi moment om OTT in het zonnetje te zetten. 

Bij OTT Dagcentrum Floriande in Hoofddorp kunnen cliënten kunst maken als vorm van expressie en dagbesteding. Twaalf kunstenaars werken hier vijf dagen in de week aan tekeningen, schilderijen, beelden van papier-maché, hout en keramiek. Elke kunstenaar wordt gestimuleerd zo veel mogelijk zijn of haar eigen stijl te ontwikkelen. Dit resulteert in zeer uiteenlopend en kleurrijk werk. 

Tijdens de Kunstroute (beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur) zijn op de kinderboerderij verschillende van deze kunstwerken te bewonderen in de thema's natuur, dieren en (kinder)boerderij. Kinderen kunnen op beide dagen van 13:00 tot 16:00 uur zelf kunstenaar zijn door hun eigen fantasiedier op een schilderdoek te maken (1 euro per kind). Ook is er een kraampje waar handgemaakte producten verkocht worden. 

Foto: de kunstenaars van OTT van wie het werk komend weekend te zien is (Foto OTT)

(advertentie)

Geen reacties

Add a Comment