Columnist Rinus Zuidervaart met ‘NAH’ op Kunstroute

Een van de 25 locaties die komend weekend de deuren open zetten om kunst en cultuur te tonen, is Ons Tweede Thuis, locatie Mendel. En een van de vaste cliënten is Rinus Zuidervaart. Dat Rinus creatief met tekst is, kunt u met enige regelmaat lezen op AalsmeerVandaag waar hij gastcolumnist is. Nieuw is dat hij zijn teksten kunstzinnig vorm heeft gegeven. Dat is zaterdag en zondag te zien op Zwarteweg 98.

Of Rinus zelf aanwezig is om tekst en uitleg te geven bij zijn kunstwerk is nog niet helemaal zeker. Zoniet, dan moet zijn opvallende project maar voor zichzelf spreken. De knalrode letters NAH waarachter hij schuil gaat, staan voor Niet Aangeboren Hersenafwijking. Veel cliënten van Mendel hebben daarmee te maken. Voor Rinus levert dat ogenschijnlijk geen beperkingen op als het gaat om het produceren van teksten. Misschien dat de snelheid van schrijven iets minder is, maar daar merk je bij het lezen niks van.

Vaste volgers van AalsmeerVandaag zullen bij een bezoek aan Mendel ontdekken dat de uitgewerkte en uitvergrote teksten (op elk paneel staat een verhaaltje) bekend voor komen. Dat kan kloppen. Twee van de drie verhaaltjes stonden eerder als column op deze site.

(foto Mendel)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel