Deze week op Radio Aalsmeer

Gedurende de week zendt Radio Aalsmeer non-stop muziek uit en in de avond en in het weekend gepresenteerde programma’s. Op maandag bijvoorbeeld ‘De Top 10 Van…’, op woensdag onder andere een van langstlopende programma’s van een lokale omroep ‘Met Peter in de Ether’ en op donderdag ‘Aalsmeer By Night’.

Stem op jouw favoriete zomerhits voor de ‘Zomerse 50’
Radio Aalsmeer viert de tropische zomer van 2018 met het uitzenden van de Zomerse 50, de hitlijst met de meest populaire zomerhits aller tijden. Luisteraars van Radio Aalsmeer kunnen hun favoriete zomerhits doorgeven. Stemmen kan tot en met 12 augustus op www.zomerse50.nl. Onder alle stemmers wordt een reischeque verloot. De Zomerse 50 2018 is bij Radio Aalsmeer te horen op zondag 26 augustus tussen 14.00 en 18.00 uur, en de presentatie is in handen van Radio Aalsmeerders Frank Bunnik en Walter de Vries.
 
‘Echt Esther’ over Stichting Praat
Ted Kloosterboer stelde in deze uitzending heel confronterende vragen: "Wat vind jij kindermishandeling? Wat kun je doen? Wat kun jij zien?" Van dit onderwerp krijgen we allemaal een misselijk gevoel in de buik en wordt ons hoofd zwaar. Alleen als we er niet over praten en de kennis over kindermishandeling niet delen, dan leert niemand het te herkennen en zijn deze kinderen nog onveiliger. Dus wil jij helpen om kindermishandeling zichtbaar te maken en ervoor te zorgen dat kinderen uit een onveilige situatie kunnen worden gered, luister dan donderdag 9 augustus om 19:00 uur mee naar de ervaringen en de tips van Quirina Kofman en Ted Kloosterboer van Stichting Praat, zoals deze eerder live te horen was op 12 juli 2018.
 
The Voice of Let’s Go
In de zomervakantie kijken Kim, Laurens en Jonas terug op het afgelopen jaar van ‘Let’s Go’. Dankzij jullie stemmen hebben zij de leukste uitzendingen voor je samengesteld om weer eens terug te horen. Vrijdag hoor je terug hoe Matthias, Isabella, Maud, Luna, Amber & Pim en Lotte de kandidaten waren bij The Voice of Let’s Go.
 
‘Door de Mangel’ op herhaling met burgemeester Jeroen Nobel
Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Aanstaande maandag 13 augustus is de 200e uitzending van 19 februari met de Aalsmeerse burgemeester Jeroen Nobel, de vierde herhaling gedurende het zomerreces. In deze jubileumuitzending was burgemeester Jeroen Nobel de gast. Mylene en Elbert Huijts interviewden de Amsterdammer van geboorte op de bekende wijze. In zijn schooltijd was Nobel een prettig aanwezige leerling, maar heeft hij nooit gedacht ooit burgemeester te worden. Hij noemde zichzelf humorvol, integer en verbindend. Als de profielschets, die de nieuwe fractievoorzitters straks na de verkiezingen opstellen, passend is, dan zal Nobel graag langer burgemeester blijven in Aalsmeer. Op de vraag of de gemeente Aalsmeer ooit op zal gaan in een andere gemeente, antwoordde hij dat de kans 66% is, maar niet op korte termijn. Wel moet er dan eerst aan een aantal randvoorwaarden worden voldaan. Om meer te kunnen betekenen in de metropoolregio Amsterdam biedt een grotere gemeente wel voordelen, zo gaf Nobel aan.

Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Geen reacties

Add a Comment