Marokkaanse sferen bij Vrijdagavondcafé

Het is weer vrijdag, tijd voor het Vrijdagavondcafé vanavond op Radio Aalsmeer. Lisette en Ron ontvangen tussen 21.00 en 23.00 uur misschien wel een hele speciale gast. Ali B geeft een voorstelling in het theater en de kans is groot dat hij even achter de microfoon plaatsneemt. Luisteraars kunnen hem dan ook vragen stellen.

Maar er is meer. Kok Marc Eveleens is er weer met zijn kookrubriek ‘Marc’s Culinaire Kookwekker’. Hij heeft Marokkaanse lekkernijen gemaakt in de hoop dat Knuffelmarokaan Ali B aanschuift. En er komt een interview over de tienermusical ‘Afblijven’ die binnenkort in het theater te zien zal zijn.
Marjolein neemt de uitagenda voor de komende week door. 

Oproep Praam
Vorige week was de bekendmaking van het thema van de jaarlijkse Pramenrace. Er werd gebeld naar deze feestelijke happening in The Beach en de pramenkoorts sloeg over bij het Vrijdagavondcafé-team. Ze willen heel graag meedoen met de 29ste Pramenrace met het thema ‘Op z’n chicst’ en zijn op zoek naar een praam en penta.

TwitterZomerHit
En het Vrijdagavondcafé is niet compleet zonder de Twitterhit. Luisteraars worden opgeroepen om een vrolijke Zomerhit door te geven. Kan natuurlijk niet anders door het mooie weer van de afgelopen tijd. Het zonnetje zal ook in de studio vast een beetje gaan schijnen.
Een van de luisteraars wint twee kaartjes voor een film naar keuze in Crown Cinema en wordt tijdens de uitzending gebeld. Geef je Zomerhit door via 
twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen. Of bel, twitter of mail.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via internet of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan ook via de website. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *





banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel