Auke Ham en vader Jan doen mee met 'Alpe d'HuZes'

De Alpe d'Huez in de Franse Alpen is bij velen bekend om er, ten bate van een goed doel, hun krachten op te beproeven. Diverse Nederlanders zetten zich in om deze 1860 meter hoge berg te voet of per fiets te bedwingen. Tijdens het sportieve evenement wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor onderzoek naar kanker.

In Aalsmeer zijn vader en zoon Ham zich al aan het voorbereiden. Voor vader Jan Ham is het de tweede keer dat hij de sportieve tocht onderneemt. Voor zoon Auke Ham, in het dagelijks leven fysiotherapeut en fractie-assistent van de PvdA in de Aalsmeerse gemeenteraad, wordt het de derde keer dat hij deze krachtinspanning zal leveren.

Donderdag 6 juni beklimmen duizenden Nederlanders de Alpe d'Huez.  Hardlopend, wandelend of fietsend. Voor de veertiende keer in de geschiedenis van deze sportieve prestatie voor het goede doel worden de 21 bochten van de Alpe d'Huez beklommen.

Elke gedoneerde euro aan het Alpe d'HuZes/KWF-fonds komt voor 100 procent ten goede aan kankeronderzoek. 

Zoals elke deelnemer zoekt ook Auke Ham sponsors. Via opgevenisgeenoptie.nl kan Aukes actiesite worden opgezocht en kan hij worden gesponsord.

Foto: Auke Ham in de bergen (foto fam. Ham)

(advertentie)

2 Reacties

Add a Comment