Denise Kroes scoort bij DanseSing

De Aalsmeerse Denise Kroes is een van de deelneemsters aan het SBS6 programma DanceSing die is doorgedrongen tot de volgende ronde. In de talentenshow gaat het om de combinatie van zingen en dansen. Precies de twee dingen die Denise het liefste doet.
 
Bij haar eerste optreden maakte ze indruk bij de jury, bestaande uit Gordon, en Trijntje Oosterhuis voor het zanggedeelte en Timor Steffens en Kenzo Alvares voor de danskunsten. Beide panels waren unaniem en stemden de kleine dynamische blondine naar de volgende ronde.
 
De winnaar van het programma, dat elke donderdag om 20:30 uur te zien is, krijgt volgens SBS ‘de ultieme kickstart voor een internationale droomcarrière.’ Als bonus mag de winnaar een ‘track’ opnemen met topproducer RedOne.
 
Bootcamp
Dromen van een professionele carriere waarin ze ook haar eigen muziek mag uitbrengen doet Denise al vanaf haar jongste jeugd. Vorig jaar won ze met een ander tv-programma een plekje in GRLBND, een project wat op een wat lager pitje is komen te staan sinds het afhaken van twee van de vijf 'girls'. Maar met de overgebleven Rony en Som treedt Denise nog wel op.
 
Voor haar partner Jeremy IJssel de Schepper viel helaas het doek na de audities. Zijn dans was wel in orde maar van zijn zangkwaliteiten was de jury niet onder de indruk.
 
Denise gaat verder met onder meer een bootcamp, waarbij ze met de overige kandidaten een week verblijft in de studio in Hilversum en allerlei opdrachten moet uitvoeren. De resultaten hiervan zijn te zien op donderdag 7 februari. Denise laat vlogs zien van haar belevenissen op haar eigen youtubekanaal.
 
Foto's: screenshots van de audities (SBS6)
 
(advertentie)

Geen reacties

Add a Comment