Erehaag van 800 kinderen voor juf Anouk

Om nou alle 800 kinderen van je school uit te nodigen op je bruiloft, ging haar wat te ver. Maar om hen toch deelgenoot te laten zijn van de mooiste dag van haar leven, kwam juf Anouk Baars van groep 3D van de Antoniusschool met haar kersverse echtgenoot Kees Sparnaaij maar naar de school toe.

Vorige week vrijdag stapten de twee officieel in het huwelijksbootje. Vandaag deden ze het, net terug van de huwelijkseis, voor de school en klas van de bruid nog eens dunnetjes over. Opnieuw werd de bruidskleding aangetrokken, de haren gestyled en de klassieke BMW tevoorschijn gehaald. Met het dak open kwam het bruidspaar rond elf uur het onlangs opgeknapte schoolplein opgereden waar ze door de enthousiaste menigte werden opgewacht.

Haag van hartjes
Het laatste stukje liep het stel over een rode loper en door een haag van hartjes, vastgehouden door jonge bruidjes en bruidegommetjes. De kinderen van de klas van bruid Anouk trakteerde het koppel ruimhartig met wolken kleurige confetti.

Aansluitend werd het bruidspaar door schooldirecteur Peter Rodenburg nogmaals officieus in de echt verbonden. Voor de klas van de juf was het vervolgens een feestelijke dag vol spelletjes.

Foto's Arjen Vos

(advertentie) 

Geen reacties

Add a Comment