Geslaagden halen opgelucht adem

De ene na de andere vlag gleed vanmiddag de houder in. Vreugdesprongen werden gemaakt, juichkreten geslaakt nadat de mentoren telefonisch een einde maakten aan het zenuwslopende wachten van de examankandidaten. Vanaf deze plek feliciteren we in willekeurige volgorde:

Wiggert Vos: hij haalde zijn Havo diploma op het Alkwin Kollege en gaat waarschijnlijk iets doen op het gebied van gezondheid en voeding op de Aeres Hogeschool in Almere.

Zijn buurjongen Thomas Brussen stak vrijwel op hetzelfde moment de vlag uit het raam. Ook hij deed succesvol Havo examen op het Alkwin Kollege en gaat naar de Hogeschool van Amsterdam om Commerciële Economie te studeren.

Voor Lars Kooij was het halen van zijn Havo diploma eigenlijk geen verrassing, zo liet hij weten. De talentvolle handballer van FIQAS ging in Geleen naar school waar hij doordeweeks trainingen volgde bij Lions. Na de zomer blijft hij in gewoon Aalsmeer wonen en gaat naar de Hogeschool van Amsterdam voor een opleiding Technische Bedrijfskunde.

Lisa Dol uit Kudelstaart was door het dolle heen toen het bevrijdende telefoontje vanaf de Westplas Mavo binnen kwam. Na een welverdiende vakantie start ze straks met een opleiding tot 'Event Producer' op het ROC.

Eveneens uit Kudelstaart komt Daan van Koldenhoven en ook hij slaagde voor zijn Mavo-examen op de Westplas. En ook Daan meldt zich het nieuwe schooljaar bij het ROC waar hij een opleiding gaat doen in de richting van Handhaving, Toezicht en Veiligheid.

Niels Bosdam heeft zijn VWO diploma 'in the pocket', behaald aan het Amstelveense HWC. Zijn vreugdesprong verraadt zijn blijdschap. Niels moet wel ergens een flinke wiskundeknobbel hebben want hij gaat Econometrie studeren aan de VU.

Kaylee Baas als laatste van deze reeks, is helemaal klaar met De Groenstrook waar ze met vlag en wimpel slaagde. Haar toekomst ligt op het ROC, waar ze gekozen heeft voor de richting Handhaving, Toezicht en Veiligheid. 

Ben je geslaagd en wil je ook op AalsmeerVandaag? Maak dan een zo origineel mogelijke foto en stuur deze zo snel mogelijk in naar info@aalsmeervandaag.nl

(advertentie)

 

1 Reactie

Add a Comment