Neeltje Breur (108) overleden

Afgelopen zondag overleed Neeltje Breur-van der Schaft. Geboren op 22 november 1909 was ze met afstand de oudste inwoner van Aalsmeer. De oorspronkelijk uit Mijdrecht afkomstige Van der Schaft (Nel voor intimi) woonde vanaf haar 28e aan de Hornweg waar ze met haar echtgenoot Hendrik Breur een oud-ijzerhandel had.

Tot ruim boven haar honderdste bleef ze aan de Hornweg wonen waarna ze verhuisde naar het Zorgcentrum. Daar heeft ze tijdens haar verjaardagen verschillende burgemeesters op bezoek gehad. Lees hier het verslag dat we maakten toen Neeltje Breur 105 werd en een concert aangeboden kreeg van shantykoor De Brulboeien. De uitvaart vindt komende vrijdag plaats.

Foto archief AV

2 Reacties

 • Lenie Langezaal -Mey :

  Onze condoleances bij het overlijden van (buurvrouw Breur)
  Mijn ouderlijk huis was naast de familie Breur op de Hornweg
  Zij heeft een prachtige leeftijdberijkt
  We wensen de familie sterkte toe bij het gemis.

 • Will Jongkind- Spaargaren :

  Lieve familie, gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. Vele jaren heb ik bij Mw Breur gewerkt in de thuiszorg! Dat heb ik met liefde voor haar gedaan! Het was een schat van een vrouw, het was altijd gezellig bij haar! Moge zei nu rusten in vrede, ze heeft een fantastische leeftijd bereikt! Liefs Jac en Wil Jongkind. Sterkte v d nabestaanden, wat zal ze gemist worden!

Add a Comment